Search
Zonbespaart

Laadstations

Wand, paal of zuil

De elektrische auto is steeds populairder. Daarom kan thuisladen enorm veel voordelen bieden. Het is goedkoper dan uw auto buiten de deur op te laden en het is praktisch, u hoeft zich geen zorgen te maken of er een plek is om uw auto te laden. Als elektrotechnisch installateur verzorgen wij graag het oplaadpunt voor uw elektrische vervoersmiddelen. De mooiste combinatie is natuurlijk als u het oplaadpunt van uw elektrische auto aansluit op uw zonnestroomsysteem. Wij kunnen voor u een compleet systeem installeren, zodat uw auto op uw eigen opgewekte zonnestroom rijdt. Dat is de ultieme combinatie.

Welke type en merken

Wij bieden verschillende merken en type laadpalen voor thuis maar ook voor bedrijven. Wij hebben laadpalen voor elke toepassing: van compact voor aan de wand tot een stijlvolle laadpaal. Allemaal kwalitatief. Via Libra Energie bieden wij de volgende merken: Alfen, EVBox, Wallbox en Webasto. Wilt u weten welke laadpaal het beste bij u past? Bel of mail ons voor advies op maat.

Laadstation Alfen
Assortiment Alfen
Laadstation Evbox
Assortiment EVBox
Laadstation Wallbox
Assortiment Wallbox
Laadstation Webasto
Assortiment Webasto

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers

Investeert uw bedrijf in een bedrijfsmiddel dat zorgt voor minder CO2-uitstoot? Energiezuinig is? Of duurzame energie toepast? Bijvoorbeeld een laadpaal voor elektrische vervoersmiddelen? Dan kunt u gebruik maken van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). U kunt dan 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de winst. Dit verlaagt de fiscale winst.

Opladen met de laadpaalpas

Altijd en overal uw auto opladen door heel Nederland, dat kan met een E-Flux laadpas. E-Flux biedt een laadpas mét en zonder abonnement, voor zowel privé als zakelijk gebruik. E-Flux heeft een groot laadpaal-netwerk, zo kunt u altijd en overal uw elektrische auto opladen. Ook voor thuisladen is een laadpas nodig. Deze werkt als beveiliging, zo kan niet iedereen zomaar uw laadpaal en dus stroom gebruiken. Daarbij geeft de laadpas ook inzicht over uw verbruik. Dit is ook handig als u uw stroomkosten mag declareren als u een auto rijdt van de zaak.

Meer informatie

Wij helpen u graag verder met advies en een vrijblijvende offerte op maat. Neem direct contact met ons om een afspraak in te plannen.

Mededeling

Vanaf 1 januari 2024 is Zonbespaart overgedragen aan de Saman Groep.

Voor onze regio houdt Saman voorlopig kantoor bij Zonbespaart in Heemskerk.